Begynnelsen

Da er min første natt i India unnagjort. Huset   er fullstappet med kjekke folk fra flere nasjoner. Jeg var redd for at det skulle være meg og en haug med 18-20 åringer, men heldigvis har en Ålesunder over treddve også funnet veien hit 👍 Folkene fra Green Lion ( den lokale org. som styrer opplegget) er også veldig hyggelige, og maten er selvfølgelig helt topp.

Kjøreturen fra flyplassen var en opplevelse i seg selv. Det kan se ut som at det kun er en regel som gjelder: alt er lov, så lenge du gjør ditt beste for ikke å krasje. Smale veier med forbikjøringer på innsiden i stor fart, kyr midt i veien og tre personer pr moped er tingen her. Jeg blir m.a.o ikke å finne bak rattet de neste ukene.

Etter middagen prøvde vi ut nattelivet. Som forventet er det store kontraster til hva vi er vant med hjemme. Her er det mannfolkene som dominerer dansegulvet, forøvrig er det nesten bare menn å se, og de kjører på med heftige Bollywood-moves. Ser for meg far i samme situasjon 😂

I dag har vi starter på det de kaller introduksjonsuken, som skal forberede oss til møtet med de vi skal jobbe med. Vi lærer om landet, kulturen, de ulike religionene og litt språk.  I løpet av denne uken vil vi også lære å lage mat, og vi skal se en Bollywoodfilm. Jeg er spent på hva jeg skal gjøre de neste ukene, og vil i løpet av de neste dagene få vite hvilket prosjekt det blir.

Nå venter vi på middag, og det lukter fantastisk 👏👏👏

-Rokkis

Sjekk veskå 😀

fiskene våre (har ikke funnet ut hvordan jeg roterer bildene enda)

huset vårt

familien Duck i hagen

styla taxi

nattbad (vassing)

nydelige mini-bananer

dagens leksjon

me e oppe nær Bardez

nydelige, spicy lunsj

kåkkå

det kan fort gå godt
image

Disse kalles  «touch me not» 😆:

7 tanker om “Begynnelsen”

  1. साउंड्स ग्रेअत. एन्जॉय थे रेस्ट ऑफ़ योर स्टे.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s