På vei

 Jeg har vært på Heathrow flere ganger, men hver gang oppleves ulikt avhengig av hvem jeg reiser med og hvor jeg skal. Denne gang skal jeg langt, til et land som skiller seg veldig fra Norge, og jeg skal delta i den lokale hverdagen på en annen måte. I dag opplever jeg derfor Heathrow som «hjemme». Det føles ikke som at reisen har startet enda, og flyturen fra Stavanger opplevdes mer som en busstur. 
Jeg er litt spent på hva som venter meg, men kriblingen i magen glimrer med sitt fravær. Har sommerfuglene også tatt ferie? Jeg merker likevel at kroppen forbereder seg; Jeg har reist en del, men aldri før sett så mange indere rundt meg, og jeg studerer hva de indiske kvinnene har på seg (jeg hadde endel utfordringer med pakking av klær, kan du trygt si). I bokhandelen var det hakket før jeg kjøpte en bok om Indias statsminister, Modi, og hans parti, BJP, sin (visstnok) utrolige vei til makten. Så kom jeg på at jeg ikke er så politisk av meg, og endte heller opp med «Think like a freak» av «Freakonomics»-forfatterne 😀

I morgen på samme tid vil altså eventyret endelig være i gang. Nå har jeg et par timer å slå ihjel før jeg setter meg på flyet. Jeg memorerer hvilke tanker og følelser jeg har med meg i bagasjen, så blir det spennende å kjenne på forskjellen når jeg sitter her igjen om tre uker. 

Her er reiseruten for de som er interessert, primært hu mor: London – Mumbai kl. 22.35 (norsk tid), deretter en times flytur fra Mumbai til Goa kl. 11.00 (norsk tid). 

Me blogges 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s